Retourneren

U mag gerust over uw aankoop nadenken. Als het artikel geen goede match is, gebruikt u het formulier hiernaast om het artikel binnen 30 dagen te retourneren. Doet u ook een kopie van factuur bij het terugsturen ter identificatie.

We sturen vervolgens een retourlabel via email (die u gemakkelijk kunt plakken op dezelfde pakket die u ontvangen hebt) en gratis retourneren bij een van de pakketpunten in uw buurt. Het bedrag wordt gerestitueerd binnen 5 werkdagen na ontvangst.

 

Retourvoorwaarden

1 – Herroepingsrecht en Verplichtingen

1.1 De klant heeft het recht om een overeenkomst met Precizor binnen een termijn van 30 werkdagen zonder opgave van reden te beëindigen. De bedenktijd wordt gerekend vanaf de dag dat de klant het product ontvangen heeft. Voor het bewijs van ontvangst door de klant wordt alleen de informatie gestrekt door leveringsbedrijven gebruikt, behalve als Precizor en de betrokken klant over iets anders overeenkomen.

1.2 Het risico en bewijslast om het product te retourneren en de juiste uitoefening van het herroepingsrecht, beide binnen de bedenktijd, ligt bij de klant.

1.3 Binnen de bedenktijd behoort de klant het product met uiterst zorgvuldigheid te behandelen. Het product mag alleen zodanig gebruikt worden dat de kenmerken en de werking van het product vastgesteld wordt.

1.4 Indien de klant in het gebruik van het product verder gaat dan de manier beschreven in 1.3 en waardevermindering veroorzaakt, dan behoudt Precizor zich het recht voor om geretourneerde producten te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren. De klant wordt hiervan op de hoogte gesteld. Het bedrag wordt gerestitueerd binnen 5 werkdagen.

2 – Uitoefening van het herroepingsrecht

2.1 De klant neemt contact op met Precizor via e-mail om bekend te maken dat hij /zij besloten heeft om het herroepingsrecht te gebruiken. De klant is niet verplicht om Precizor een reden te geven, maar het wordt wel gewaardeerd om onze service te verbeteren.

2.2 Vervolgens stuurt de klant het product met een kopie van factuur naar het officieel adres van Precizor. Hierbij mag alleen gebruik gemaakt worden van de verzendingsmethoden die op de officiële website van Precizor vermeld staan.

2.3 Onder de juiste uitoefening van herroepingsrecht wordt verstaan dat de klant de procedures beschreven in 2 binnen de bedenktijd voldaan heeft.

Klantenservice

Mob: +31 640364305
Email: klantenservice@precizor.nl

Adres

Oslo 30
2993 LD Barendrecht

Openingstijden

ma – za     14.30 –17.30 uur
zondag       gesloten

Retourformulier

Suche www.precizor.nl

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacybeleid.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!